css templates
Mobirise


RingmasterAssist

RingmasterAssist vervangt de ringmeester niet maar biedt overzicht en geeft ruiters en grooms duidelijk inzicht in het verloop van de wedstrijd.
Wijzigingen in de startlijst zijn direct zichtbaar voor ierdereen.

RingmasterAssist is de makkelijkste manier om ruiters te informeren en een wedstrijd vlot te laten verlopen. Dankzij de "Clear Round" functie maak je automatisch een barrage startlijst aan.

Mobirise

Direct export vanuit Concours 3.5 

Ringmaster is makkelijk in gebruik. Bij het exporteren van de startlijst kies je:
"Exporteren naar Ringmaster"

Concours 3.5 genereerd dan een bestand dat direct in Ringmaster kan worden geïmporteerd.

Wanneer je niet werkt met het Concours, dan maak je eenvoudig een lijst aan in bijvoorbeed Excel of ander spreadsheet programma. Hoe je zelf een lijst maakt vind je onder "Handleiding"

In een oogopslag...

De weergavelijst die je op het externe scherm of beamer ziet, biedt de ruiter alle informatie die hij nodig heeft. Niet alleen de naam van de huidige en komende ruiter, hij ziet ook de tijd in beeld en bij springwedstrijden ziet hij hoeveel foutloze combinaties er inmiddels zijn.  

Mobirise
Mobirise

Het complete plaatje...

Als ringmeester wil je overzicht. Dat overzicht biedt RingmasterAssist. Het menuscherm laat de ringmeester zien waar in de wedstrijd hij is en hoeveel combinaties er terug komen in de barrage.

RingmasterAssist is helemaal Gratis

RingmasterAssist is een stand-alone programma en wordt niet op je computer geinstalleerd. Je start het programma vanaf de locatie waar je hem opslaat, bij voorkeur op het bureaublad.

Download RingmasterAssist, plaats het programma op je bureaublad en je bent klaar om te beginnen. In Concours 3.5 vind je onder "stratlijsten" een export optie naar Ringmaster. Dat bestand kun je direct openen in RingmasterAssist en van start gaan.

Mobirise
Mobirise

Stream Deck bediening

RingmasterAssist is te bedienen met de toesten van je computer of laptop. Makkelijker is het gebruik van Stream Deck. Een externe bediening met duidelijke toetsen die het nog eenvoudiger maken om RingmasterAssist te bedienen. Het script om Stream Deck aan te sturen kun je op de downloadpagina vinden.

Stream Deck wordt niet door ons verkocht maar op de download pagina vind je links naar diverse leveranciers.

Reacties van gebruikers

Je ziet direct hoeveel ruiters er nog voor je zijn dus weet je ook hoeveel tijd je nog hebt om los te rijden.
Nog even een sprong maken voordat je de ring in moet
kun je zo makkelijk timen.

Ruiters weten ruim van tevoren wanneer ze de ring in moeten, en zijn op tijd klaar.
Ze zien wie er in de ring is en de 4 volgende combinaties.
In de meeste gevallen staan ze al klaar voordat ik ze moet roepen.

Handig en overzichtelijk. Je hoeft niet te vragen hoe ver ze zijn, op het beeldscherm zie je het verloop van de wedstrijd. Je ziet ook direct hoeveel foutloze combinaties er inmiddels zijn. 

Adres

Deursenseweg 12
5351 NN Berghem

Contact

Email: info@csnmedia.nl
Telefoon +31 (6) 54 95 60 12