Mobirise


RingmasterAssist

RingmasterAssist is een makkelijke tool.
Biedt overzicht en geeft ruiters en grooms duidelijk inzicht in het verloop van de wedstrijd.
Wijzigingen in de startlijst zijn direct zichtbaar voor iedereen.

RingmasterAssist is de makkelijkste manier om ruiters te informeren en een wedstrijd vlot te laten verlopen. Dankzij de "Clear Round" functie maak je automatisch een barrage startlijst aan.

Wil jij deze software gaan gebruiken? Stuur een mail naar info@csnmedia.nl en wij sturen je
RingmasterAssist met handleiding toe.

how to make a site for free
Mobirise

Direct export vanuit Concours 3.5 

Ringmaster is makkelijk in gebruik. Bij het exporteren van de startlijst kies je:
"Exporteren naar Ringmaster"
Het bestand kan direct in Ringmaster worden geïmporteerd.

Werk je niet met Councours 3.5, dan maak je eenvoudig een lijst aan in bijvoorbeeld Excel of ander spreadsheet programma. Hoe je zelf een lijst maakt, vind je in de Handleiding

In een oogopslag...

De weergavelijst die je op het externe scherm of beamer ziet, biedt de ruiter alle benodigde informatie. Niet alleen de naam van de huidige en komende ruiter, je ziet ook de actuele tijd in beeld en bij springwedstrijden zie je hoeveel foutloze combinaties er inmiddels zijn.  

Mobirise
Mobirise

Het complete plaatje...

Als ringmeester wil je overzicht. Dat overzicht biedt RingmasterAssist. Het menuscherm laat de ringmeester zien hoeveel combinaties er terug komen in de barrage.

RingmasterAssist is helemaal Gratis

RingmasterAssist is een stand-alone programma en wordt niet op je computer geinstalleerd. Je start het programma vanaf de locatie waar je het opslaat, bij voorkeur op het bureaublad.

Wanneer je RingmasterAssist ontvangt, pak je de ZIP file uit en plaats je het .exe bestand op je bureaublad. Je bent klaar om te beginnen! In de ZIP file vind je een voorbeeld CSV bestand dat je direct in RingmasterAssit kunt openen.

Mobirise
Mobirise

Stream Deck bediening

RingmasterAssist is te bedienen met de toetsen van je computer of laptop. Makkelijker is het gebruik van Stream Deck. Een externe bediening met duidelijke toetsen die het nog eenvoudiger maken om RingmasterAssist te bedienen. Het script om Stream Deck aan te sturen ontvang je in de ZIP file.

Adres

Deursenseweg 12
5351 NN Berghem

Contact

Email: info@csnmedia.nl
Telefoon +31 (6) 54 95 60 12