amp templates

Ad Mulders

Sinds 1985 TV regisseur en voice-over voor elk type productie. 

Biografie Ad Mulders

 • In 1980 begon Ad als 16 jarige diskjockey bij radiopiraten in de omgeving Oss, Den Bosch en Nijmegen. Door zijn toen al donkere stemgeluid werd hij veel gevraagd om de jingles in te spreken. 

  Naast DJ was Ad dus vooral de stem van de vormgeving bij veel stations.


  Veel en vaak was hij in die tijd onderweg als drive-in-shows diskjockey van radiostations, maar ook als dj in grote Discotheken in heel Nederland


 • Sinds 1985 was Ad naast voice-over ook actief als meercamera en ENG regisseur. Omroepen en videobedrijven waren vanaf toen zijn werkterrein. Het kwam dan ook vaak voor dat er een tekst moest worden ingesproken bij die producties, en dan is het wel makkelijk als je alles bij de hand hebt. Zo was Ad te horen in veel documentaires, commercials en spelprogramma's.


  Samen met Hans Kazan trok hij in de jaren 90 als voice-over het land door met de "Prijzenslag Roadshow" en reisde hij als regisseur voor diverse Duitse TV stations zoals "Tele 5"  door Duitsland om muziek- en talkshows te maken vanaf locatie.

 • Voor veel regionale TV zenders heeft Ad met zijn bedrijven CSN media en Broadcast Business sociaal economische programma's gemaakt. 

  Nog steeds is Ad Mulders werkzaam als regisseur. Het inspreken van teksten is daarnaast een van zijn belangrijkste dagelijkse werkzaamheden.


  Dankzij eigen opnamestudio's en faciliteiten kan er snel geleverd worden. Eventuele aanpassingen en wijzigingen zijn snel door te voeren.


  Voor direct contact bel 06 - 54 95 60 12


ADRES
Deursenseweg 12
5351 NN  BERGHEM

CONTACT
Email: info@csnmedia.nl
iPhone: 06 - 54 95 60 12